Gebaseerd op 17 ervaringen
Voeg uw ervaring toe
Frederique Dijkhuis schreef op 11-04-2022
Wat een prachtig afscheid van mijn schoolvriendinnetje van vroeger. Veel vrienden en oude gezichten van vroeger uit Peize. Heel mooi om te zien. Voor mij een eerste keer in Eelderwolde, maar wat een mooi crematorium en complimenten voor het verzorgen van zo'n mooie uitvaartdienst. U heeft het zeer mooi vorm gegeven.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Janneke Hartman schreef op 08-03-2022
Gerrie, wij willen je graag bedanken voor de begeleiding die wij van je hebben mogen ontvangen. Jouw warmte, enthousiasme en professionele manier van werken hebben ons heel erg goed gedaan. Er was geen moment dat je er niet voor ons was. De nazorg en de financiële afwikkeling met de verzekeringsmaatschappijen (en dat waren er best wel een paar ????), je hebt het fantastisch geregeld. Nogmaals heel veel dank en het ga je goed!

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Monika van Dijk schreef op 04-02-2022
Ik wil Gerrie bedanken voor de geweldige begeleiding en verzorging van de uitvaart van onze (schoon)moeder. Hij heeft ons de zorg uit handen genomen zodat wij op een waardige manier afscheid hebben kunnen nemen. Een respectvolle, meedenkende en meelevende uitvaartonderneming.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Janny Post-Ligthart schreef op 25-01-2022
Dag Gerrie, ik wil je langs deze weg graag bedanken voor je fantastische begeleiding en het verzorgen van de crematie van mijn lieve man Theo. Je hebt ons voortreffelijk geholpen en zo’n beetje alle zorg uit handen genomen. Jouw rust, vriendelijkheid en kordate optreden hebben we als zeer prettig ervaren. Je bent geknipt voor dit beroep en we hadden ons geen betere Uitvaartverzorger kunnen wensen. Heel veel succes met je onderneming en ik hoop dat je vele families net zo bij mag staan als dat je bij ons hebt gedaan. Het ga je goed.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Ger de Vries schreef op 25-01-2022
Gerrie, heel, heel erg bedankt!!
We vonden je zeer betrokken met veel oog voor detail. Wij zijn heel erg tevreden en vonden als familie met name de communicatie en bereikbaarheid wel bijzonder. Alsof je 24 uur per dag bovenop de telefoon zat. Vroeg in de ochtend of laat op de avond, vaak binnen 1-2 minuten een reactie op met name de Appjes. Maar je bent er veel voor ons geweest! We kijken, ondanks het verdriet, terug op een heel mooi afscheid van onze (schoon)moeder. Ga absoluut zo door en wij hopen dat jij nog vele families bij mag staan en ook hun kunt begeleiden.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Wiebe Broens schreef op 12-01-2022
Een geweldige ervaring heel goed verzorgd voor m’n moeder 18 nov 2018 en m’n vader 2e kerstdag 26 dec 2019 ...door Gerrie Schievink en z’n team, bijzonder tevreden het kon niet beter grote dank aan Gerrie Schievink ...namens de fam Broens Lelystad en fam Mast Surhuisterveen

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Patrick Trienen schreef op 07-01-2022
Zeer goede en professionele uitvaart organisatie. Als een familielid komt te overlijden kom je direct in een drukke en hectische tijd terecht. Uitvaartverzorg Westerkwartier nam de zorgen en stress grotendeels uit onze handen en zorgde, met respect en rust, voor een vlekkeloze afhandeling. Bijna alles is mogelijk!
Betrouwbare vakmensen die de wensen en belangen van overledene en nabestaanden perfect behartigen.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Jurgen Bosgra schreef op 07-01-2022
Gerrie heeft de uitvaart van mijn vader perfect geregeld. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Max de Vries schreef op 11-12-2021
Gerrie, heel veel dank voor jouw enorme betrokkenheid en professionaliteit. Altijd meedenkend, warm en geduldig, met dank aan jou is de uitvaart van m'n pa perfect verlopen. Ik, mijn familie en onze vrienden zijn allemaal enorm tevreden. Hartelijk bedankt.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Naam bekend bij uzw schreef op 24-11-2021
Persoonlijk, deskundig, zeer tevreden!

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Naam bekend bij uzw schreef op 24-11-2021
... voelde als een zeer betrokken en sensitieve man. Zijn relaxte en rustige persoonlijkheid heeft ons erg geholpen in deze verdrietige dagen.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Naam bekend bij uzw schreef op 24-11-2021
Een compliment in speech die je hebt geschreven, de muziek waar je ook naar luisterde, een kaartje, maar zeker ook die glimlach. In verdriet ben je zo klein, maar wij voelden allen een hand die we aan mochten nemen die ons vasthield.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Naam bekend bij uzw schreef op 24-11-2021
Dat is waar wij als familie heel dankbaar voor waren, de menselijkheid, niet het gevoel de zoveelste te zijn...

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Naam bekend bij uzw schreef op 24-11-2021
Van de Nazorg heb ik veel gebruik gemaakt, hoe vaak ik ook belde of mailde, het was nooit teveel.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Naam bekend bij uzw schreef op 24-11-2021
Ik kwam in contact met Uitvaartzorg Westerkwartier en vanaf dag 1 voelde het goed en vertrouwd. Wat is het fijn als je te midden van zo'n groot verdriet echt het gevoel hebt dat er naar je wensen en verhalen geluisterd wordt.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Naam bekend bij uzw schreef op 24-11-2021
Vanaf het eerste contact was er sprake van een heldere, plezierige en respectvolle communicatie.

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Naam bekend bij uzw schreef op 24-11-2021
Wat een fantastisch behulpzame, bekwame, verzorgde en geduldig meedenkende uitvaartbegeleider. Een rots in de branding als je plotseling met een sterfgeval wordt geconfronteerd. Ik zou hem bij een ieder aanraden!

Lees het volledige verhaal

Bereikbaarheid
Contact
Empathie
Werkzaamheden
Afhandeling

Totale waardering
Uitvaartzorg Westerkwartier heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 17 reviews