Uitvaart in Grootegast

Uitvaartzorg Westerkwartier biedt sinds 2013 uitvaartverzorging in Grootegast.
 

 

 

'Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid van een dierbare moeten nemen, dan staat ons eigen leven even stil...'

 

 

Uitvaartzorg Westerkwartier Grootegast verzorgt begrafenissen en crematies in Grootegast en begeleidt families bij een Ter Beschikking stelling aan de Wetenschap in de provincies Groningen en Drenthe.

Uit ervaring weten wij hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerde uitvaart kan zijn. Een goed afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit ons kantoor (en uitvaartwinkel) en bij de bezoekjes bij u aan huis in Grootegast wordt de gehele uitvaart tot in detail doorgenomen en voorbereid.

Uitvaartzorg Westerkwartier Grootegast verzorgt ook met grote regelmaat een begrafenis of crematie in omliggende dorpen zoals Leek, Zuidhorn, Boerakker, Doezum, Lutjegast, Sebaldeburen en andere dorpen in de gemeente Westerkwartier.

 

 

Overlijden en uitvaart in Grootegast


Wat te doen bij een overlijden in Grootegast?
Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van een naaste.

 

Bij een overlijden in het Westerkwartier worden wij met grote regelmaat gevraagd om uitvaartzorg te bieden. Denk daarbij aan de dorpen Tolbert, Leek, Marum, Grijpskerk en Aduard. Maar ook begeleiden wij regelmatig families en nabestaanden in Doezum, Sebaldeburen, Saaksum, Niekerk, Kommerzijl en Ezinge.


 

Past een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert en transparantie en helderheid van kosten hoog in het vaandel heeft bij u? Neem dan gerust contact met ons op.


Uitvaartzorg Westerkwartier Grootegast is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week: Tel. 0594 - 517151.