Overlijden in Leek melden?

Uitvaartzorg Westerkwartier biedt sinds 2013 uitvaartverzorging in Leek en omgeving.

Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid van een dierbare moeten nemen, dan staat ons eigen leven even stil...

Uitvaart in Leek en omgeving
Uitvaartzorg Westerkwartier verzorgt begrafenissen en crematies in Leek en omgeving en begeleidt families bij een Ter Beschikking stelling aan de Wetenschap in de provincies Groningen en Drenthe. Omdat wij zelf in de regio wonen, verzorgen wij ook met grote regelmaat een begrafenis of crematie in de omliggende dorpen Marum, Grootegast, Aduard, Grijpskerk, Zuidhorn, Doezum, Zevenhuizen en Boerakker.

Volledig ontzorgd, persoonlijk en een liefdevol verzorgde uitvaart in Leek of omgeving
Uit ervaring weten wij hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerde uitvaart kan zijn. Een goed afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit ons kantoor (en uitvaartwinkel) en bij de dagelijkse bezoekjes bij u aan huis wordt de gehele uitvaart tot in detail met u doorgenomen en voorbereid.

Uw wensen bij een uitvaart in Leek of omgeving
Heeft u bijzondere wensen met betrekking tot de uitvaart in Leek? Uitvaartzorg Westerkwartier Leek heeft in de afgelopen jaren al heel veel bijzondere uitvaarten mogen verzorgen. Van het vervoeren van de overledene op een bakfiets door de Onlanden tot het 'wegbrengen' van de overledene in de laadbak van een shovel naar de begraafplaats. Een uitvaart op een nabij gelegen natuurbegraafplaats of een afscheid in uw eigen achtertuin? Wij doen er alles aan om dit voor u te realiseren. Uitvaartzorg Westerkwartier Leek denkt graag met u mee.  


Kosten van een uitvaart in Leek en omgeving
Een uitvaart kost gemiddeld al snel tussen de 5 en 8 duizend euro. U kunt echter ook kiezen voor een verzorgde 'huiskamer-uitvaart'. Zo kunt u bijvoorbeeld ook met familie en vrienden thuis afscheid nemen als er geen behoefte is aan een bijeenkomst in een crematorium of een aula. De kosten liggen dan een stuk lager en komen dan veelal uit tussen de 3 en 5 duizend euro. Wilt u meer informatie over de kosten van een uitvaart in Leek en omgeving, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis voor een kosteloos gesprek en overhandigen u dan ook gelijk een gratis Wilsbeschikking.

Verzekering of lid begrafenisvereniging in Leek of omgeving?
Nog even goed om te weten; bij welke verzekeraar u ook verzekerd bent, Uitvaartzorg Westerkwartier ontzorgt u volledig en regelt de uitkering van uw verzekeringspolis(sen)! Dit geldt overigens ook voor als u lid bent bij een begrafenisvereniging.
 

Overlijden in Leek melden?


Wat te doen bij een overlijden in Leek?
Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van een naaste.
 

Uitvaartzorg in Leek of omgeving?
Bij een overlijden in het Westerkwartier worden wij met grote regelmaat gevraagd om uitvaartzorg te bieden. Denk daarbij aan de dorpen Marum, Grootegast, Zuidhorn, Grijpskerk, Aduard, Zevenhuizen, Doezum en andere omliggende dorpen.


Past een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert en transparantie en helderheid van kosten hoog in het vaandel heeft bij u? Neem dan gerust contact met ons op.


Bereikbaarheid bij overlijden in Leek
Uitvaartzorg Westerkwartier Leek is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week: Tel. 06 - 23 56 56 35.