Uitvaartverzorging in Aduard

Uitvaartzorg Westerkwartier biedt sinds 2013 uitvaartverzorging in Aduard.

 

Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid van een dierbare moeten nemen, dan staat ons eigen leven even stil...

Uitvaartzorg Westerkwartier verzorgt begrafenissen en crematies in Aduard en begeleidt families bij een Ter Beschikking stelling aan de Wetenschap in de provincies Groningen en Drenthe.

Uit ervaring weten wij hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerde uitvaart kan zijn. Een goed afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit ons kantoor (en uitvaartwinkel) en bij de bezoekjes bij u aan huis wordt de gehele uitvaart tot in detail doorgenomen en voorbereid.

Uitvaartzorg Westerkwartier verzorgt ook met grote regelmaat een begrafenis of crematie in omliggende dorpen zoals Zuidhorn, Noordhorn, Leek, Tolbert, Grootegast, Marum, Grijpskerk, en andere dorpen in de gemeente Westerkwartier.

 

Uitvaartverzorging in Aduard
 

Wat te doen bij een overlijden in Aduard?
Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van een naaste.


Bij een overlijden in het Westerkwartier worden wij met grote regelmaat gevraagd om uitvaartzorg te bieden. Denk daarbij aan de dorpen Leek, Tolbert, Grootegast, Marum en Grijpskerk. Maar ook begeleiden wij regelmatig families en nabestaanden in Niebert, Nuis, Opende, Enumatil, Zevenhuizen en Ezinge.

Past een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert en transparantie en helderheid van kosten hoog in het vaandel heeft bij u? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Uitvaartzorg Westerkwartier Aduard is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week: Tel. 06 - 23 56 56 35.