Overlijden in Surhuisterveen

Uitvaartzorg Westerkwartier-Achtkarspelen biedt sinds 2013 uitvaartverzorging in Surhuisterveen.


 

 

'Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid van een dierbare moeten nemen, dan staat ons eigen leven even stil...'

 

 

Uitvaartzorg Westerkwartier-Achtkarspelen verzorgt begrafenissen en crematies in Surhuisterveen en begeleidt families bij een Ter Beschikking stelling aan de Wetenschap in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Uit ervaring weten wij hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerde uitvaart kan zijn. Een goed afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit ons kantoor (en uitvaartwinkel) en bij de bezoekjes bij u aan huis wordt de gehele uitvaart tot in detail doorgenomen en voorbereid.

 

Uitvaartzorg Westerkwartier-Achtkarspelen verzorgt ook met grote regelmaat een begrafenis of crematie in omliggende dorpen zoals Opende, Marum, Grootegast en Doezum en in andere dorpen in de gemeenten Achtkarspelen en Westerkwartier.


 

 

 

Overlijden in Surhuisterveen


Wat te doen bij een overlijden in Surhuisterveen?
Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van een naaste.


 

Bij een overlijden in Surhuisterveen worden wij met grote regelmaat gevraagd om uitvaartzorg te bieden. Maar ook begeleiden wij regelmatig families en nabestaanden in Grootegast, Opende, Marum en Doezum.


 

Past een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert en transparantie en helderheid van kosten hoog in het vaandel heeft bij u? Neem dan gerust contact met ons op.


Uitvaartzorg Westerkwartier-Achtkarspelen Surhuisterveen is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week: Tel. 0594 - 517151.